Cautare

4508 de rezultate pentru "suciu mircea" (5.17 secunde)
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
Dupa discutii furtunoase, presedintele Prioteasa i-a convins pe primarii PSD ca trebuie sa adopte o pozitie unitara Conducerea PSD Dolj, organizatie din care face parte si Mircea Geoana, i-a convocat ieri pe primarii social-democrati din judet pentru a-i consulta pe tema cazului "Geoana".
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani. ... De asemenea, Mircea Geoana a primit telefoane de felicitare si de la colegi si prieteni.
Ion Hanceanu nu a facut demersurile necesare pentru recuperarea celor 63 de miliarde furate de catre Mircea Suciu. Am facut adrese catre Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, cat si la DNA Bucuresti, sa imi comunice stadiul dosarelor de cercetare penala ale lui Mircea Suciu.
Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare la Bucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Moraru si Mircea Nedelciu.
- Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare laBucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Morarusi Mircea Nedelciu.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, spune, intr-o inregistrare audio care circula pe internet, folosind un limbaj injurios, ca Mircea Geoana are "o gramada de defecte".
Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana. ... Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
In cursul zilei de sambata, 24 septembrie a.c., in cadrul alegerilor pentru conducerea Organizatiei Municipale a fost reconfirmat in functia de presedinte Mircea Stoian, fost deputat PRM.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. ... Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Nava scoala "Mircea", a Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta, a aniversat 70 de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane. Bricul "Mircea" este numele a doua nave din dotarea Marinei romane.
Din cate sustin gurile rele el ar fi fost fortat sa plece chiar de catre colegul sau de partid primarul Ioan Suciu. ... Sa faca ce-o vrea ca pe el nici sotia lui nu-l mai voteaza" a declarat pentru cotidianul "Replica" Ioan Suciu primarul comunei Ciobanu.
DOUA VORBE, TREI MINCIUNI - BASESCU LA REALITATEA TV, TRANSCRIPT Dan Suciu: In ultimele zile abunda cuvintele grele pe scena politica:
Functionarii publici din administratia locala ar putea sa sarbatoreasca sfirsitul de an in greva generala, a declarat, ieri, Valer Suciu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratia Publica Locala.
Potrivit purtatorului de cuvant al guvernului, Dan Suciu, o delegatie a CE va fi in Romania in perioada 29 februarie - 2 martie si va analiza situatia in ceea ce priveste POSDRU.
Artista Narcisa Suciu a lansat cartea ,,Mama, povesteste-mi despre tine", carte pe care a scris-o cu ajutorul fiicei sale, Daria.
Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, a explicat la Digi24 de ce prefera banca centrala sa majoreze dobanda-cheie cu pasi mici.
google-analytics.com